Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Κύπρου

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Κύπρου; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Κύπρου -ΒΔΚ

Βοηθός Διευθυντή/ριας Καταστήματος

Έλα στο #teamLidl

Πάνω από 620 άνθρωποι και 18 καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Όπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Κύπρου, όλα όσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Βοηθούς Διευθυντή/ντριας για τα καταστήματά μας.

Η θέση

Με λίγα λόγια, είσαι το δεξί χέρι του διευθυντή και μαζί διαχειρίζεστε ολόκληρο το κατάστημα. Φροντίζετε τα προϊόντα μας, την ομάδα, την παραγωγικότητα, τους στόχους μας. Η εμπειρία των πελατών μας φτιάχνεται από σας.

Μια μέρα στη δουλειά
Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Το δεξί χέρι του διευθυντή: οι παραγγελίες μας είναι στην ώρα τους και ολοκληρωμένες. Οι τιμές μας είναι οι σωστές, τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα.. Τρέχεις όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, φροντίζεις για την ανακύκλωση. Δε σταματάς όμως εκεί. Ξέρεις ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!
 • Είσαι το πρόσωπο πίσω από την εμπειρία των πελατών μας.
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, από τον απλό έλεγχο ενός καταστατικού μέχρι το να βρίσκεις τρόπους να αυξάνουμε την απόδοσή μας.
 • Στη Lidl, η ομάδα μαθαίνει και εξελίσσεται ασταμάτητα. Η ομάδα που χτίζεις εσύ. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζεις η ομάδα σου να πετάει.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου, ιδανικά πάνω σε Οικονομικά
 • Έξτρα πόντοι αν έχεις ξαναδουλέψει στο εμπόριο
 • excel δε σε τρομάζει: χειρίζεσαι το office στα δάχτυλα!
 • Μιλάς καλά Αγγλικά

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Μπορείς να τις εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από αυτές. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι μας. Η χειρωνακτική εργασία είναι στο παιχνίδι, αλλά δε σταματάς πουθενά. Όλοι μιλάνε για την ευγένεια σου. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες. Πάνω από όλα: μπορείς να γίνεις το επόμενο αγαπημένο πρόσωπο των πελατών μας.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης για το 2021 - διάκριση που παίρνουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά- γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, ξέρεις ότι θα έχεις!

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό περίπου από 1.000€ (30ώρες/ εβδομάδα) που ανεβαίνει κάθε μήνα με επιπλέον επιδόματα.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 3 περίπου μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Η ασφάλεια και η σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Entry Level

Καταστήματα
Hero Lidl Κύπρου - Γνώρισέ μας

Έλα στο #teamLidl

Έχουμε 2 ενεργές θέσεις αυτήν τη στιγμή. Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Που θέλεις να δουλέψεις;

Ψάξε τη θέση που θέλεις