Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Κύπρου

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Κύπρου; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Πάνω από 620 άνθρωποι και 18 καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Όπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Κύπρου, όλα όσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Area Managers!

Η θέση

Είσαι το μυαλό πίσω από 5 περίπου καταστήματα. Βάζεις στόχους και τους ξεπερνάτε μαζί με την ομάδα σου. Ομάδα που αποτελείται από πάνω από 100 άτομα. Μας αρέσει να σε βλέπουμε σαν τον επιχειρηματία της περιοχής!

Μια μέρα στη δουλειά
Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • 5 περίπου καταστήματα περνάνε από τα χέρια σου! Φροντίζεις για τη διαχείρισή τους. Ενημερώνεσαι για τις ανάγκες τους. Στέκεσαι δίπλα στους ανθρώπους τους σε κάθε περίπτωση. Εκπροσωπείς την εταιρεία.
 • Χτίζεις την ομάδα σου. Και δεν είναι μικρή. Είναι περίπου 100 άτομα. Χάρη σε σένα εξελίσσονται, μαθαίνουν και συνεργάζονται σωστά.
 • Βάζεις στόχους. Αλλα δε σταματάς εκεί. Δείχνεις τον τρόπο που αυτοί θα πραγματοποιηθούν. Τα καταστήματά σου δε χάνουν ούτε έναν από αυτούς. Δε φοβάσαι την αλλαγή, αντίθετα, την επιδιώκεις.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Οι σπουδές σου είναι σχετικές με τα Οικονομικά ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Έξτρα πόντοι αν έχεις ξαναδουλέψει στο εμπόριο
 • Οδηγείς και δε σε τρομάζουν οι μετακινήσεις, ή ακόμα και η ανακάλυψη μιας καινούριας πόλης
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ή Γερμανικά.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Μπορείς να τις εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από αυτές. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι μας. Και πως θα τους κατακτήσουμε. Φυσικά, λατρεύεις να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα. Θέλουμε τον ενθουσιασμό σου για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις, τη δυναμικότητά σου για να περνάς κάθε φορά στις επόμενες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης για το 2021 - διάκριση που παίρνουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά- γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, ξέρεις ότι θα έχεις!

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 2.570€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 3.900€ μικτά.
 • Το δικό σου εταιρικό αυτοκίνητο. Που μπορείς να χρησιμοποιείς και εκτός δουλειάς!
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 14 περίπου μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Εταιρικό κινητό τηλέφωνο και iPad
 • Η ασφάλεια και η σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Entry Level

Καταστήματα
Hero Lidl Κύπρου - Γνώρισέ μας

Έλα στο #teamLidl

Δεν υπάρχει κάποια θέση Area Manager ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης