Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Κύπρου

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Κύπρου; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Diversity CY - Hero

Καθε μέρα είναι 8 Μαρτίου.

Ασυνήθιστο; Για εμάς, όχι!

Κάθε γυναίκα του #teamLidl είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχίας μας. Γι' αυτό κι εμείς δεν γιορτάζουμε μόνο στις 8 Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας, αλλά κάθε μέρα. Με ίσες ευκαιρίες, με ίσες δυνατότητες εξέλιξης, με ίσους μισθούς. Με πράξεις.

Diversity Lidl Κύπρου Χάρτα Διαφορετικότητας

Γι' αυτό υπογράφουμε τη Χάρτα Διαφορετικότητας (Diversity Charter), με τον επίσημο αντιπρόσωπο και διαχειριστή στη χώρα, το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και της Διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον του κυπριακού επιχειρείν.
Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα για όλο το #teamLidl και διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον φιλικό, χωρίς διακρίσεις για όλους.
Η προσέλκυση και επιλογή υποψηφίων γίνεται χωρίς στερεότυπα και η ανάπτυξη και εξέλιξη της ομάδας μας γίνεται με βάση τις ικανότητες τους με την ύπαρξη κοινού συστήματος αξιολόγησης.
Εφαρμόζουμε πολιτική ίσων αμοιβών με βάση τις ικανότητες και την απόδοση ανεξάρτητα από το φύλο.
Διασφαλίζουμε ότι η δικαιοσύνη και η ισότητα είναι οι βασικές αξίες του #teamLidl.

Lidl Κύπρου - Σπύρος Κονδύλης υπογραφή Χάρτας Διαφορετικότητας

Στη Lidl Κύπρου καθημερινά φροντίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευση μας στην ισότητα και τη διαφορετικότητα, μέσα από τις υφιστάμενες διαδικασίες μας, τις εταιρικές πρακτικές, την ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας κ.α.. Το ανθρώπινο δυναμικό της Lidl Κύπρου παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία και διαφορετικότητα μεταξύ του , συνεπώς  η διαχείριση της διαφορετικότητας, η αποδοχή της, και η ανάδειξη της ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αποτελούν βασικά και στρατηγικά ζητούμενα για την Lidl Κύπρου.

Σπύρος Κονδύλης
Regional Director της Lidl Κύπρου

Diversity - Lidl Κύπρου

Στο #teamLidl όλοι είμαστε ίσοι, ανεξάρτητα από το φύλο. Προσφέρουμε σε όλες τις Lidlers μας, ευκαιρίες για να εξελιχθούν, για να πάρουν πρωτοβουλίες, για να μάθουν περισσότερα, για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους 💪.

Γι’ αυτό, δεν γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας μόνο στις 8 Μαρτίου. Αλλά κάθε μέρα ☀

Έλα στο #teamLidl

Ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γίνε μέρος του success story μας, μιας μεγάλης ομάδας που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Οι θέσεις εργασίας μας
Lidl Κύπρου - Υποδιευθυντής καταστήματος